Sat. May 21st, 2022


Rick Ross en Jazmine Sullivan verschenen op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol op vrijdag (10 december), het uitvoeren van “Outlawz.” Dua Lipa was gepland om in de show te verschijnen, maar werd gestoten voor Joe Biden’s eerste optreden in de show als president van de Verenigde Staten.

“Outlawz” staat op het nieuwe album van Ross Rijker dan ik ooit ben geweest, en hoewel het originele nummer een gastoptreden van 21 Savage bevat, voegde hij zich niet bij Ross en Sullivan op Vallen op. Sullivan heeft onlangs een Noord-Amerikaanse tour aangekondigd ter ondersteuning van januari’s Heaux Tales, die in februari in Vancouver begint.

Lees over Heaux Tales op nummer 1 op Pitchfork’s lijst van de ’50 beste albums van 2021′.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin