Sat. May 21st, 2022


Paramount Pictures en Spyglass Media Group hebben hun “12 Screams for the Holidays”-promotie afgetrapt met de onthulling van een nieuwe Schreeuw poster voor het langverwachte vijfde deel in de iconische slasher-franchise. De film moet op 14 januari 2022 in de bioscoop verschijnen.

Het meest intrigerende is dat de poster een hint bevat. “De moordenaar staat op deze poster”, onthulde de serie op Twitter.

Bekijk de Schreeuw affiche hieronder:

Scream-poster geeft een aanwijzing voor de geheime identiteit van Ghostface in de vijfde inzending

GERELATEERD: Terugkijkend op Scream’s erfenis van het revitaliseren van het Slasher-genre

De vijfde aflevering van Schreeuw wordt mede geregisseerd door Klaar of niet filmmakers Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett van een scenario dat mede is geschreven door James Vanderbilt (Dierenriem) en Guy Busick (Klaar of niet). In de film spelen de terugkerende dierenartsen Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette en Marley Shelton.

“Vijfentwintig jaar nadat een reeks brute moorden het rustige stadje Woodsboro schokte, heeft een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opgezet en begint hij zich op een groep tieners te richten om geheimen uit het dodelijke verleden van de stad te doen herleven”, luidt de synopsis.

Naast hen zijn franchise-nieuwkomers Jack Quaid (de jongens), Melissa Barrera (Leven), Jenna Ortega (De oppas: Killer Queen), Metselaar Gooding (Slim boek), Dylan Minnette (13 redenen waarom), Kyle Gallner (Geesten van oorlog), Jasmijn Savoy Bruin (De restjes) en Mikey Madison (Betere dingen).

GERELATEERD: Hellraiser Reboot stelt nieuwe cast in, Jamie Clayton speelt de rol van Pinhead

Schreeuw wordt geproduceerd door James Vanderbilt van Project X Entertainment, evenals door Paul Neinstein en William Sherak voor Spyglass. De originele scenarioschrijver Kevin Williamson is ook uitvoerend producent met Chad Villella, het derde lid van Radio Silence.

De eerste film, uitgebracht in 1996, was bij zijn debuut een verrassingshit, hielp het horrorgenre voor het decennium nieuw leven in te blazen en werd de meest winstgevende slasherfilm aller tijden totdat hij werd onttroond door de film van vorig jaar. Halloween opnieuw opstarten. Het succes van de eerste leidde tot een franchise met drie vervolgen, waarvan de eerste net zo succesvol bleef als de eerste, terwijl de vorige twee middelmatige kassa-opbrengsten en gemengde recensies zagen.

By admin