Mon. Jan 24th, 2022


Move over Trapt, de zanger van Koekepan, John Cooper, heeft een geweldig jaar waarin hij de krantenkoppen haalt door domme dingen te zeggen. Hij is fel anti-vax geweest en vergeleek de Grammy’s eerder dit jaar zelfs met Hitler. Nu komt hij voor Woede tegen de machine noemde ze ‘regeringsrots’.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Waarom zijn ze regeringsrock? Volgens Cooper is dat omdat de aanstaande reünieshows van de band op locaties zullen zijn waarvoor een vaccinatiebewijs vereist is. Dus, zegt hij, omdat hij weigert te voldoen aan de vaccinvereisten, dat hem een ​​’revolutionair’ maakt.

Echt een melkwegbrein nemen. Hier is het volledige citaat uit zijn interview:

“Over het algemeen denk ik dat ik een redelijk hoffelijk persoon ben, of ik probeer te zijn, waar het is, zoals, het kan me echt niet schelen, Luke, of je het vaccin krijgt of niet. En ik weet niet of het je iets kan schelen of ik het snap. Het maakt mij niet uit. Er zijn bepaalde dingen die je kunt kiezen. Maar er is een collectieve geest geweest… ik bedoel, mensen worden gek. Ik verwacht echt dat het halve land gras eet.

“Wat ik echt raar vind, is dat ik me al heel, heel lang in de reguliere wereld uitspreek over mijn geloof in Christus. Laten we eerlijk zijn – niet iedereen in de reguliere wereld is daar gek op. Ze houden er niet per se van om over Jezus te horen, maar ze hebben me altijd verdragen – sommigen hebben me zelfs gesteund. Maar ik zal je wat vertellen: de meeste smeergeld die ik ooit heb gekregen – ooit – want mijn geloof was op mijn standpunt over vaccinmandaten en maskermandaten. Het is alsof ik gewoon – zoals de onvergeeflijke zonde.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Ik zei tegen mijn vrouw, ik zei dat het verbazingwekkende dat het me laat zien, is dat het niet het evangeliecitaat was, het was niet het evangelie van Christus dat hen echt, echt boos maakte – wat betekent: ‘Jezus is de weg, de waarheid, het leven. Niemand komt naar de vader tenzij ze via hem komen.’ Veel mensen hielden niet van die boodschap, maar ze kunnen ermee omgaan. Maar ze gaan er niet mee akkoord dat u zich uitspreekt tegen de staat. Ze zullen er niet mee omgaan. En waar je echt getuige van bent, is dat je daadwerkelijk tegen hun God hebt gesproken. U boog u niet voor Nebukadnezars gouden afgod. En het is het enige wat je niet mag doen. Het is gewoon echt geweldig voor mij geweest.

“Dus veel bands, ze weten gewoon niet wat ze moeten doen. En als ik ‘zij’ zeg, bedoel ik dat we daar ook zijn. We weten gewoon niet wat we moeten doen, omdat je in een entertainmentindustrie zit die grotendeels wordt aangedreven door sociale media en media in het algemeen. En je mag niets zeggen tegen… Ik bedoel, je hebt Rage Against the Machine die mensen vertelt dat als ze geen vaccin krijgen… Rage Against the Machine de machine is geworden. Het is gek. Ik ben, zoals, wacht even – ik ben de revolutionair hier? Ik ben de revolutionair en Rage Against the Machine is nu gewoon ‘regeringsrots’. Mijn oudere broer heeft de term ‘regeringsrots’ verzonnen, wat ik best geweldig vind. Ik vind het best geweldig – het is een geweldige manier om iemand te bespotten.”

Als je het citaat op de een of andere manier moet zien om het te geloven, kun je dat hieronder doen:

[via]

Advertentie. Scroll om verder te lezen.
Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin