Mon. May 16th, 2022


zaterdagavond live, beperkte cast, omicron, geen live publiek, nbc

In veel opzichten lijkt het alsof de pandemie achter ons ligt, maar we worden er steeds aan herinnerd dat dit nog lang niet voorbij is. New York blijkt het epicentrum te zijn van de laatste golf van de COVID-pandemie, waarbij de nieuwe Omicron-variant zijn aanwezigheid zeer bekend maakt. Het is zo’n groot probleem geworden dat NBC’s Zaterdagavond Live, dat vanuit New York wordt uitgezonden, heeft per “Deadline” strikte beperkingen opgelegd voor het opnemen van vanavond.

Een woordvoerder van SNL een verklaring uitgegeven die luidt: “Vanwege de recente piek in de Omicron-variant en uit een overvloed aan voorzichtigheid, zal er vanavond geen live publiek zijn voor de opname van Zaterdagavond Live en de show zal een beperkte cast en crew hebben. De show blijft alle veiligheidsrichtlijnen van de overheid volgen, naast een streng testprotocol.”

De staat New York meldde gisteren het hoogste aantal nieuwe COVID-gevallen op één dag sinds het begin van de pandemie. Het aantal bereikte 21.027 nieuwe infecties en dat is ruim boven het vorige record van 19.942 bij het absolute aantal infecties in januari. De gouverneur van New York, Kathy Hochul, zei over hun huidige probleem dat: “de golf is hier. Het wordt erger… we weten dat het nog erger gaat worden, vooral na eerste kerstdag.”

Wat zijn JOUW gedachten over de invloed van de Omicron-piek op de industrie?

By admin