Tue. May 17th, 2022


In februari 2022 brengt Sony Pictures een Ghostbusters franchise box set op dezelfde dag dat Ghostbusters: hiernamaals krijgt zijn thuisrelease. de acht-disc Ghostbusters Ultimate-collectie zal 1984’s Ghostbusters en 1989s Ghostbusters II, samen met de film uit 2021, geregisseerd door Jason Reitman. Maar de box set zal niet omvatten Paul Feig’s 2016 female-fronted film, met in de hoofdrollen Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones.

Feig merkte de omissie op en nam Twitter om zijn frustratie bij Sony te uiten over het feit dat hij niet in de “ultieme” boxset is opgenomen. De regisseur wees erop dat de originele franchisesterren Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson in de film te zien waren en dat deze een Kids Choice Award ontving. Ondanks de gemengde kritieken van de film, heeft de film nog steeds een Certified Fresh-beoordeling van 74 procent op Rotte tomaten.

“Eh… @SonyPictures, ik weet dat dit een vergissing moet zijn”, schreef Feig. “We hebben veel fans en Bill, Dan en Ernie deden mee en het won de Kids Choice Award voor beste speelfilm in het jaar waarin het kwam Dus ik denk dat dit gewoon een vergissing was?’

Wanneer Feig’s Ghostbusters: beantwoord de oproep werd uitgebracht, werd het het onderwerp van internetreacties van kijkers die niet genoten van de geslacht-gewisselde reboot van de klassieke franchise. De film had een nieuwe moeten lanceren Ghostbusters franchise met de vrouwelijke cast, maar het voldeed niet aan de verwachtingen van de kassa en werd verlaten.

Toch de 2016 Ghostbusters film was uitgebracht, en het was geen totale mislukking, zoals sommige haters iedereen willen laten geloven. Het verdient in ieder geval een plekje in de boxset. De Ghostbusters Ultimate-collectie komt in de schappen op 1 februari 2022.

‘Ghostbusters: Afterlife’: de coolste paaseieren uit de klassieke filmsBy admin