Mon. May 16th, 2022


Spider-Man: Geen weg naar huis is nog maar net in de bioscoop verschenen, maar nu heeft Sony onthuld hoe de steelbook-behuizing van de film eruit zal zien voor de thuisrelease. De dvd-, Blu-ray- en digitale versies hebben echter nog steeds geen releasedatum.

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home Scenarioschrijvers over het vermijden van luie fanservice

Het steelbook werd onlangs onthuld via winkelvermeldingen, zoals blijkt uit Best Buy. Het toont Spider-Man in zijn hybride pak met drie van de antagonisten op de achtergrond. De aanbieding toont echter niet de achterkant van de doos.

Spider-Man: No Way Home Steelbook

De reguliere, niet-steelbook-editie van de 4K Blu-ray is in wezen dezelfde prijs, maar een van de kunstwerken die te zien zijn op de filmposter. Geen weg naar huis ook net bereikt $ 1 miljard aan de kassa dus ook al komen films nu nog sneller naar huis, het valt nog te bezien wanneer Sony de film naar fysieke en digitale formaten zal brengen te midden van al zijn succes in het theater.

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home & de Second Chance Comic Villains (& Heroes) krijgen bijna nooitBy admin