Tue. May 17th, 2022Luister via Apple Podcasts | Spotify | Google Podcasts | Radio Openbaar | Zakafgietsels | RSS

Voor hun laatste aflevering van het jaar reflecteren Kayla en Bethany op BTS 2021 en voorspellen wat er in 2022 gaat komen.

Luister naar het laatste Stanning BTS aflevering hierboven. Dan kun je laten zien hoe hard je staat Stanning BTS met het Iconic ARMY T-shirt, nu te koop in de Consequence Shop of via de koop-nu-knop hieronder — verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren! Momenteel 20% korting als onderdeel van de Consequence Shop Vakantie-uitverkoop!

Stanning BTS is een tweewekelijkse podcast over van alles en nog wat BTS en ARMY. Abonneer u via de bovenstaande links of kijk waar u uw podcasts vandaan haalt, en houd het Consequence Podcast Network in de gaten voor updates over al onze series.

Liefdadigheid van de maand: livefree999.orgBy admin