Tue. May 17th, 2022


Hoewel het vierde seizoen van Netflix’ hitserie Cobra Kai is nog niet uitgebracht, de vijfde aflevering van de serie is al in de maak, met twee grote MMA-jagers die zich op een of andere manier bij de serie zullen voegen.

GERELATEERD: Cobra Kai Seizoen 4 Trailer Previews Return of the All Valley Karate Tournament

Tijdens een recente verschijning op The MMA Hour, onthulde mixed martial artist en Ultimate Fighting Championship-ster Stephen Thompson dat zowel hij als voormalig kampioen weltergewicht Tyron Woodley te zien zouden zijn in Cobra Kai Seizoen 5, hoewel hij niet te veel sprak over wat hun rollen zouden inhouden.

“Ik heb gebabbeld met” [Woodley] niet te lang doen Cobra Kai spullen. Ik kan niet echt te veel verklappen, maar we waren daar aan het rondhangen, en ja, het vlees is geplet,’ zei Thompson. “Sindsdien is hij geweldig en leuk om mee om te gaan terwijl wij er waren. Ik heb niet veel met hem kunnen omgaan, maar terwijl we daar op de set waren.”

Thompson bevestigde dat het een acteerrol is en dat het een natuurlijke match was gezien zijn achtergrond als karateka. “Ik sta bekend als de karate-man” [in UFC], dus iedereen vroeg zich af: ‘Hé, man. Wanneer ga je de Cobra Kai ding?’ … Ik kan niet echt te veel verklappen, maar pas op.”

GERELATEERD: Cobra Kai seizoen 4 poster vrijgegeven, Jon Hurwitz geeft seizoen 5 update

Seizoen 4 van Cobra Kai zal waarschijnlijk omgaan met de nasleep van de actievolle finale van het derde seizoen, waar fans voor het laatst Johnny Lawrence en Daniel LaRusso zagen samenwerken om John Kreese uit te schakelen tijdens het All Valley Karate Tournament. Toen ze echter hun nieuwe alliantie vormden, lijkt het erop dat Kreese ook zijn oude vriend heeft ingeschakeld om hem te helpen Johnny en Daniel te verslaan. Het nieuwe seizoen introduceert ook nieuwe personages in de vorm van Dallas Dupree Young als Kenny en Oona O’Brien als Devon.

In Cobra Kai, Ralph Macchio en William Zabka keren terug naar hun sterrollen uit de iconische filmfranchise, Het karate kind. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het 1984 All Valley Karate Tournament. Een wanhopige Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate-dojo te heropenen, waardoor zijn rivaliteit opnieuw wordt aangewakkerd met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio), die moeite heeft om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor, de heer Miyagi.

By admin