Mon. May 16th, 2022


Ted Lasso, kerstspecial, Jason Sudeikis

Kerstmis is bijna hier, en voor degenen onder ons (inclusief ikzelf) die nog geen voorbereiding of boodschappen hebben gedaan, is het officieel tijd om in paniek te raken. Gelukkig, de eeuwig optimistische Ted Lasso is hier om een ​​beetje feestvreugde te verspreiden. Apple heeft een geanimeerde Ted Lasso Kerstspecial waarin de cast van de show hun rollen in kleivorm opnieuw vertolkt terwijl ze zoeken naar Teds ontbrekende snor.

Als je een inleiding in de serie nodig hebt, speelt Jason Sudeikis de hoofdrol als Ted Lasso, een “American football-coach ingehuurd om een ​​Brits voetbalteam te leiden, ondanks dat hij geen ervaring heeft. Maar wat hij aan kennis mist, compenseert hij met optimisme, underdog-vastberadenheid… en koekjes.

De Ted Lasso Kerstspecial bevat de stemmen van Jason Sudeikis als Ted, Hannah Waddingham als Rebecca, Brendan Hunt als Coach Beard, Jeremy Swift als Higgins, Junto Temple als Keeley, Brett Goldstein als Roy, Phil Dunster als Jamie en Nick Mohammed als Nate. Nu… ik heb niet gekeken Ted Lasso, dus ik weet zeker dat ik veel inside-informatie mis, maar fans zullen waarschijnlijk blij zijn. Dit is niet de eerste keer dat Ted Lasso heeft geflirt met claymation omdat de openingstitels van een aflevering van seizoen 2 in dezelfde stijl zijn gemaakt.

Apple heeft al vernieuwd Ted Lasso voor een derde seizoen, maar of het het einde van de serie wordt, valt nog te bezien. “Het leuke van deze show is dat toen we begonnen, we ieders begin, midden en einde van een boog van drie seizoenen uitstippelden,‘, zei mede-bedenker van de serie, Bill Lawrence, eerder dit jaar. “Ik zou zeggen dat dit verhaal volgend jaar voorbij zal zijn, hoe dan ook – zelfs als de show een ander verhaal vindt om te vertellen en doorgaat.” Het derde seizoen van Ted Lasso wordt momenteel geschreven en zal waarschijnlijk begin volgend jaar beginnen met fotograferen.

By admin