Mon. May 16th, 2022Ons jaarverslag 2021 gaat verder met een blik op een van de beste tv-shows van het jaar. Terwijl december nadert, kun je ons volgen voor meer prijzen, lijsten en artikelen over de beste muziek, film en tv van 2021. Je vindt het hier allemaal op één plek.


Als je al kijkt De andere TWEE, welkom aan de rechterkant van de geschiedenis.

Er is nu zoveel inhoud om te consumeren – leven in het tijdperk van prestigieuze televisie kan zowel ongelooflijk lonend als ongelooflijk tijdrovend zijn – maar voor iedereen die nog niet in de wereld van de Dubek-familie is gesprongen, beschouw dit als een teken om begin.

De andere TWEE ging in 2018 in première op Comedy Central en keerde dit jaar terug voor een tweede seizoen op HBO Max. (Toen de trailer werd uitgebracht, stuurde deze schrijver hem naar een vriend met het bijschrift: “Nieuwe reden om te leven is zojuist gevallen.”) Het verhaal draait om broers en zussen Cary (een opmerkelijk consistente Drew Tarver) en Brooke Dubek (Helene Yorke, die zou moeten deel uitmaken van elk belangrijk prijsgesprek), die in de rol van “de andere twee” worden verstrikt wanneer hun jongere broer Chase (Case Walker) van de ene op de andere dag een Bieber-achtige ster wordt via virale video.

De show is scherp en puntig in zijn observaties, waar het schrijven ook draait, maar de focus ligt vooral op de entertainmentindustrie. Wanneer we Cary in seizoen 1 ontmoeten, is hij een Sisyphean-figuur, die dag in dag uit door de vernedering van zijn bestaan ​​als auditie-acteur heen krabt. Seizoen 2 neemt hem mee naar nieuwe plaatsen, maar hij wordt geconfronteerd met veel van dezelfde hachelijke situaties.

Ondertussen is Brooke een voormalige professionele danseres die de weg kwijt is en zich vastklampt aan de allure van roem-nabijheid als muziekmanager, terwijl Molly Shannon in seizoen 2 een grotere rol op zich neemt als hun Pat, die zich een weg baant naar de tophosting slot op dagtelevisie.By admin