Mon. May 16th, 2022


The Strokes spelen niet langer een nieuwjaarsconcert in 2021 in het Barclays Center in Brooklyn. “We waren zo opgewonden om deze oudejaarsavond voor iedereen in Brooklyn op te treden, maar de Omicron-variant heeft onze plannen gedwarsboomd”, legde de band uit op sociale media. “Alle tickets worden gehonoreerd voor de verplaatste datum en details over restituties zullen worden aangeboden wanneer de nieuwe datum wordt aangekondigd.”

De Barclays-show zou het eerste oudejaarsconcert van de Strokes in twee jaar zijn geweest. Gepland om het evenement te openen waren Idles and Hinds.

Vorig jaar kwamen The Strokes uit Het nieuwe abnormale, hun zesde studioalbum en de eerste in zeven jaar, waarmee ze de Grammy Award voor Best Rock Album verdienden. Het was de allereerste Grammy-overwinning van de band.

Lees over de slagen in “De 200 belangrijkste artiesten van de eerste 25 jaar van Pitchfork.”By admin