Mon. May 16th, 2022


Na zijn eerste release op G Mafia, ‘Level Up’, dropt Thomas Xavier zijn 2e nummer getekend bij het label en zijn laatste release van het jaar. Wat zou kunnen worden beschouwd als zijn moeilijkste, meest dynamische housenummer tot nu toe, “Takin’ Flight”, laat Xavier geluiden bouwen die verder gaan dan wat hij eerder heeft gedaan, met een kleine valstrik, intense mannelijke vocalen en een algehele dynamische stroom die symboliseert zijn ontwikkeling als een steeds beter wordende kunstenaar. De solo DJ/producer heeft sinds de vroege zomer van dit jaar maar liefst 9 tracks uitgebracht op 2 EP’s, 3 singles en 4 labels. Tussen een sterke stijging van het aantal boekingen in het hele land, die gezamenlijk de grens van 1 miljoen benadert tussen alle originelen, en een muziekcatalogus die in 2022 zal worden uitgebreid, wint Thomas Xavier net zo goed grip op de juiste gebieden als hij de industrieleiders maakt.

Met meer dan 450.000 streams op Spotify en SoundCloud heeft Thomas Xavier een dikke catalogus opgebouwd van clubklare, onderscheidende housenummers die een sterke definitie geven aan zijn creatieve richting in 2021. Pas in mei 2021 begonnen, nam de hoeveelheid grond de solo DJ/producer heeft gebroken in een korte tijd is ronduit geweldig.

Midden in de zomer van 2021 heeft Thomas Xavier, echte naam Thomas Guerin, Electric Island Festival gespeeld en een overvloed aan shows waardoor hij bijna week tot week interstate reisde. Opening voor namen als Claude Von Stroke, Boys Noize, BIJOU, Dom Dolla, Black am, Masteria, Destructo en Tombz, via optredens op locaties in Milwaukee, Las Vegas, Antiochië en verschillende andere locaties.

EP’s, Pussy On A Pedestal EP uitgebracht op iamrecords en Go To Church EP release op imprint User Friendly, waren Thomas Xavier’s meest ambitieuze projecten van het jaar, die beide de kunst van G-House meesterlijk perfectioneerden op een manier die de tand des tijds zal doorstaan .

Thomas Xavier zal in 2022 meer hebben en 2021 goed afsluiten met de laatste van een flinke reeks nummers.

By admin