Tue. May 17th, 2022


Met Spider-Man: Geen weg naar huis Peter Parker van Tom Holland, die deze vrijdag in de theaters landt, staat overal centraal in de hoofden van Marvel-fans. Geen weg naar huis markeert Holland’s derde solo-uitje als de web-slingerende held, en hoewel niets in steen gebeiteld is, kan het een van zijn laatste zijn. Hij is vermoedelijk gecontracteerd voor nog een optreden in een Marvel Cinematic Universe-film, maar verder zijn alles slechts geruchten. Ondertussen is Holland in de openbaarheid gekomen om uit te leggen dat hij een kans wil creëren voor een andere jonge acteur – of actrice – om zijn plaats in te nemen.

‘Ik heb van elke minuut genoten. Ik ben Marvel en Sony zo dankbaar geweest dat ze ons de kans hebben gegeven en ons aan het werk hebben gehouden en onze personages hebben laten groeien. Het was geweldig,” vertelde Holland aan Mensen in een interview. “En daarom wil ik voor mij geen afscheid nemen van Spider-Man – maar ik heb het gevoel dat we misschien klaar zijn om afscheid te nemen van Spider-Man.”

Voor Nederland is het doorgeven van de fakkel van Spider-Man de juiste keuze – niet alleen voor zijn eigen carrière, maar ook voor de voortgang van de franchise. “Ik wil niet verantwoordelijk zijn voor het tegenhouden van de volgende jongere die binnenkomt die het net zo goed verdient”, zei Holland. “Ik zou graag een toekomst van Spider-Man zien die diverser is – misschien heb je een Spider-Gwen of een Spider-Woman. We hebben drie Spider-Mans op een rij gehad; we zijn allemaal hetzelfde geweest. Het zou leuk zijn om iets anders te zien.”

Marvel’s animatie Spider-Man: Into The Spider-Verse stelde ons voor aan Gwen Stacy’s Ghost Spider (ingesproken door Hailee Steinfeld). Het vervolg, Spider-Man: Across The Spider-Verse, zal ook Issa Rae bevatten als Jessica Drew, een andere versie van Spider-Woman uit de strips. Misschien zullen we op een dag een Spider-Woman zien in een live-action Marvel-film – of misschien zal Miles Morales de geanimeerde sfeer oversteken.

Totdat dit allemaal gebeurt, kunnen we natuurlijk uitkijken naar het vangen Geen weg naar huis nu in de bioscoop.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin