Mon. May 16th, 2022


Spider-Man: Geen weg naar huis was een enorm filmspektakel en had een heleboel enorme verrassingen.

Binnenkort spoiler alert

De grootste hiervan waren de terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield als hun respectievelijke versies van Peter Parker/Spider-Man.

GERELATEERD: Kevin Feige bevestigt dat de volgende Spider-Man-film in vroege ontwikkeling is

In een recent interview met Marvel spraken Tom Holland en Zendaya over enkele van de belangrijkste cameo’s, te beginnen met hoe geweldig Tobey Maguire op de set was.

“We hebben zoveel kleine grapjes die voortkwamen uit het werken met Tobey. ‘Zeker niet je vader’,’ zei Holland. “T-McG. Man, hij was zo grappig. Hij was erg opgewonden om terug te zijn. Je kon zien dat het echt veel voor hem betekende. Hij trekt het pak weer aan. We komen weer bij elkaar. Het was geweldig.”

Als het op Andrew Garfield aankwam, merkte Zendaya op hoe “mooi” het was om alle drie de acteurs samen te zien en met elkaar in contact te komen via een gedeeld personage.

“[Tobey, Andrew, and Tom] geven zo veel om de personages en wat hun personages waren – wat hun reis was geweest als Spider-Man, “herinnerde Zendaya zich. “Het was zo mooi om te zien hoe jullie allemaal op dat punt met elkaar in contact kwamen en met elkaar konden praten over zo’n speciale ervaring dat maar heel weinig mensen het pak hebben kunnen aantrekken. Het was geweldig om te zien hoeveel jullie echt om elkaar gaven en voor elkaar klaar stonden. Het was echt lief.”

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home Sets derde beste binnenlandse debuut aller tijden

Hoewel Maguire en Garfield twee van de grootste cameo’s waren, had de film ook enkele andere grote, waaronder de langverwachte terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock, ook bekend als Daredevil.

“We hadden zo veel plezier om met Charlie samen te werken”, zei Holland. “Het is echt interessant om een ​​scène te doen tussen twee superhelden zonder echte superheldendingen. Afgezien van het bit als hij de steen vangt. Het was geweldig.”

By admin