Sat. May 21st, 2022


Warner Bros. heeft een nieuwe trailer gedeeld voor de aankomende superheldenfilm van Matt Reeves De slagman. Deze keer krijgen we meer te zien van Zoë Kravitz als Catwoman terwijl ze klappen uitdeelt met de Caped Crusader – evenals een paar gekrabde kwinkslagen. “De vleermuis en de kat – het heeft een mooie ring”, zegt Selina Kyle tijdens een ontmoeting van dichtbij.

We kijken ook naar Bruce Wayne terwijl hij een reeks cryptische berichten ontdekt van de Riddler (Paul Dano), die Batman aanmoedigt om “de waarheid te ontmaskeren over deze beerput die we een stad noemen.”

Bekijk hieronder de actievolle trailer:

Aan het begin van de trailer wordt Bruce Wayne benaderd door Bella Reál (Jayme Lawson), een burgemeesterskandidaat voor Gotham City. ‘Weet je, je zou echt meer voor deze stad kunnen doen,’ zegt ze tegen hem. ‘Uw familie heeft een geschiedenis van filantropie, maar voor zover ik weet, doet u niets.’ Tussen dit gesprek door zijn flitsen van Bruce’s nachtelijke misdaadbestrijdende escapades. Als ze maar wist met wie ze sprak.

De rest van De slagmanDe A-lijst van de cast bestaat uit Jeffrey Wright als Batmans politieagent-bondgenoot James Gordon, John Turturro als misdaadbaas Carmine Falcone, Peter Sarsgaard als officier van justitie Gil Colson, Andy Serkis als Batmans butler en mentor Alfred Pennyworth, en Colin Farrell als een misvormde, opkomende misdaadbaas bekend als de Penguin.

Daarnaast heeft Warner Bros. een aantal nieuwe gesplitste hoesafbeeldingen uitgebracht voor de collector’s edition van Empire Magazine. De afbeelding toont Pattinson’s Batman gehuld in rood, terwijl Kravitz’ Catwoman in blauw is verlicht.

Bekijk het hieronder:

De slagman komt exclusief in de bioscoop op 4 maart 2022.

De slagman: Nieuwe afbeeldingen

Robert Pattinson schittert in Matt Reeves’ nieuwe voorstelling van een ‘kluizenaar rockstar’ Batman aan het begin van zijn carrière.By admin