Sat. May 21st, 2022


Travis Scott’s Cacti hard seltzer is stopgezet door fabrikant Anheuser-Busch, als Aanplakbord rapporten. Het was nog geen jaar op de markt en kwam in maart in de winkels.

De beslissing komt na Scotts interview met Charlamagne tha God eerder deze week. Het was wederzijds en de deal zou al op 30 november aflopen, aldus een woordvoerder van Scott. “Travis was duidelijk in zijn interview dat hij op dit moment niet gefocust is op zaken en zijn prioriteit is om zijn gemeenschap en fans te helpen genezen. Cacti vroeg AB Inbev om hun groothandels te informeren dat er op dit moment geen product zal zijn”, vertelde de vertegenwoordiger aan Pitchfork.

Scotts interview met Charlamagne was zijn eerste sinds de Astroworld-crush op 5 november waarbij 10 mensen omkwamen en tientallen meer ernstig gewond en getraumatiseerd achterbleven. Scott vertelde Charlamagne dat hij zich niet bewust was van het gevaar dat zich tijdens zijn optreden ontvouwde.

Sinds het festival zegt de rapper dat bezoekers hun tickets zullen terugkrijgen. Hij heeft ook aangeboden de begrafeniskosten voor de slachtoffers te dekken, wat een familie heeft afgewezen. Er zijn momenteel enkele honderden mensen betrokken bij rechtszaken tegen Scott, met Drake en Live Nation onder de genoemde partijen in andere rechtszaken. Hij had in de zomer een aankomend project met A24 aangekondigd, maar heeft niet gedeeld of dat project zal doorgaan. Scott’s Air Max 1 x Cactus Jack-samenwerking met Nike is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees “Wie wordt verantwoordelijk gehouden voor de ramp met Astroworld?” op het veld.

By admin