Tue. May 17th, 2022


Een nieuwe trailer van niet in kaart gebracht is uitgebracht (ik kan Sony Pictures niet kwalijk nemen dat hij profiteerde van de Spider-Man: Geen weg naar huis succes door ons een nieuwe frisse blik te geven) en deze nieuwste trailer toont meer van Tom Holland en Mark Wahlberg in actie als respectievelijk Nathan Drake en Sully.

De nieuwe trailer toont ook enkele van de meer dan levensgrote actiescènes uit de film die ongetwijfeld een hoogtepunt van de film zullen zijn. Het is duidelijk dat Playstation Productions de bombast van de games in de film wil nabootsen en dat is duidelijk te zien in deze nieuwste look.

niet in kaart gebracht, geregisseerd door Ruben Fleischer, dient als het oorsprongsverhaal voor hoofdpersoon Nathan Drake (Tom Holland) uit de gelijknamige videogames gemaakt door Amy Hennig. niet in kaart gebracht is een actie-avonturenspel dat Drake volgt, een schattenjager, die de wereld over reist om verschillende historische mysteries te ontdekken. De hoofdreeks begon met “Uncharted: Drake’s Fortune”, uitgebracht op PlayStation 3 in 2007, en werd gevolgd door verschillende sequels. De serie is alom geprezen en commercieel succesvol, met meer dan 41 miljoen exemplaren verzonden, waardoor het een van de best verkochte videogamefranchises aller tijden is. De film speelt ook Mark Wahlberg als zijn toekomstige mentor Victor Sullivan, samen met een ondersteunende cast met Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali en Tati Gabrielle. niet in kaart gebracht raakt schermen aan 18 februari 2022.

niet in kaart gebracht is sinds 2008 in ontwikkeling, maar heeft een groot deel van de complicaties achter de schermen gezien. Verschillende filmmakers, waaronder David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg en Travis Knight, waren aanvankelijk allemaal getekend om op een bepaald moment te regisseren, terwijl Nathan Fillion, Chris Pratt en Mark Wahlberg, die nu Victor speelt Sullivan, zouden volgens geruchten Nathan Drake spelen. Holland kreeg uiteindelijk de rol in 2017 en de hoofdfotografie begon in juli 2020 na verschillende vertragingen als gevolg van de COVID-19-pandemie, waarbij ook de filmverschuivende releasedatums bij verschillende gelegenheden waren.

Vond je het nieuwe leuk? niet in kaart gebracht aanhangwagen? De niet in kaart gebracht avontuur begint wanneer de film op de schermen verschijnt 18 februari 2022.

By admin