Mon. May 16th, 2022


MUZIEK

Favorieten uit de woonplaats De Indigo Girls optreden vrijdag en zaterdag met de Atlanta Symfonie Orkest in de Symfoniezaal. De groep, Amy Ray en Emily Saliers, hielpen de geprezen Decatur-folkscene op gang te brengen voordat ze in 1989 op de nationale kaart explodeerden met de hit “Closer To Fine”. Ze zijn het enige duo met top 40-titels op de Aanplakbord 200 in elk van de afgelopen vier decennia. Vaccinaties of een recente negatieve Covid-test zijn verplicht om aanwezig te zijn. Kaarten beginnen bij $ 39,50.

::

De geliefde Atlanta blues-rocker Michelle Malone keert terug naar haar stampende gronden om Eddie’s zolder voor twee oudejaarsshows om 20.00 uur en vervolgens om 22.00 uur, bereidt Malone een nieuwe albumrelease voor 2022 voor en, zoals The New York Times merkte op dat ze “het soort zangeres en songwriter is die dingen in een overdrive kan brengen.” Kaarten beginnen bij $30. Maskers zijn verplicht als er niet wordt gegeten of gedronken.

::

KUNST+ONTWERP

Als onderdeel van het MOCA GA Working Artist Project, artiest Kelly Taylor Brown zal wekelijks ter plaatse zijn, behalve op kalendervakanties, omdat ze aan haar nieuwe stuk werkt Bruin is mijn favoriete kleur. Ze schrijft bruin “is de kleur van mijn huid, de klei van de aarde, de schil van de pinda. Ik heb deze diepe waardering geërfd, net zoals ik een connectie heb geërfd met The Great Dismal Swamp en zijn zwarte en inheemse voorouders die een erfenis hebben gecreëerd om een ​​uitweg te vinden.” Dinsdag 19:00 uur is er een virtuele artist talk

::

Zijn Kleine dingen jouw ding? Bezoek dan de jaarlijkse tentoonstelling over kleine werken in de Galerij van het koetshuis van de Zwaan, tot en met 6 januari. De groepstentoonstelling bevat honderden kunstwerken van 75 lokale kunstenaars. Je ziet schilderijen en tekeningen, sculpturen, fotografie, mixed media en meer, plus veel items in de online winkel als je liever virtueel bezoekt.

::

Toen ik een klein meisje wasAls je het prachtige nog niet hebt gezien Echt vrij: de radicale kunst van Nellie Mae Rowe bij de Hoge Kunstmuseum, rennen, niet lopen, want het sluit op 9 januari. Rowe, een productieve, autodidactische kunstenaar, creëerde honderden kleurrijke, zeer complexe composities op papier. De tentoonstelling omvat ook haar handgemaakte poppen en kauwgomsculpturen, samen met verkleinde reproducties van haar huis aan Paces Ferry Road in Vinings, waar ze woonde tot ze stierf.

::

DANS

De digitale versie van Terminus Modern Ballet Theater‘s geweldige vakantieballet Marley was dood, om mee te beginnen is tot en met dinsdag te streamen. Gebaseerd op de klassieker van Dickens Een kerstlied, het geeft Marley de hoogste factuur, niet Ebenezer Scrooge, en creëert een mysterieuze, eigentijdse kijk op het verhaal dat we dachten te kennen. $20.By admin