Tue. May 17th, 2022


De kans is groot dat je ofwel een die-hard fan bent van de uitgestrektheid of je hebt er nog nooit van gehoord. Ik zeg dat, want als je eenmaal naar de show hebt gekeken, twijfel je er niet aan dat je verslaafd zult zijn. Gebaseerd op de langlopende romanreeks van James SA Corey, de uitgestrektheid gaat dit weekend zijn zesde en laatste seizoen in. Met de belofte om de aanpassing af te ronden en fans tevreden te houden, slaagt de serie erin te doen wat shows als Game of Thrones niet hebben gedaan: het verhaal afmaken en het goed afmaken.

Ik kreeg de kans om te praten met de cast en makers van de serie, waaronder de geweldige Shohreh Aghdashloo die Chrisjen Avasarala speelt. De veelgeprezen actrice vertelde over de politieke elementen van dit personage en hoe ze werd aangetrokken om zo’n sterke leider te spelen. Ik sprak ook met Cara Gee en Keon Alexander die Captain Drummer en de gemene Marco Inaros spelen. We hadden het over vergelijkingen tussen Marco en Khan en de ondeugende groepstekst die de cast heeft. Ten slotte bespraken we de volledige reeks van de serie met producer Naren Shankar en romanschrijvers Ty Franck en Daniel Abraham, die de boekenreeks schreven onder het pseudoniem James SA Corey. Het trio sprak over waarom ze de serie hebben beëindigd waar ze dat doen en over de mogelijke toekomst voor de uitgestrektheid. Bekijk al deze interviews in de embeds hierboven.

Het laatste seizoen van de uitgestrektheid gaat in première op 10 december op Prime Video.

By admin