Tue. May 17th, 2022


HBO bevindt zich in de beginfase van de ontwikkeling van een vervolgprogramma op de hitserie Zes voet onder, volgens een recent rapport van The Hollywood Reporter.

MEER: Tom Hanks speelt een gastrol in Paramount+’s Yellowstone Prequel 1883

Het rapport merkt op dat er nog geen schrijver aan de serie is gehecht, en het is momenteel onduidelijk of de serie een direct vervolg zou zijn, of misschien zoiets als een remake of prequel-serie op de show. Op dit moment wordt gezegd dat de serie niet op een bepaald snel spoor zit en zich in plaats daarvan gewoon in de zeer vroege stadia van ontwikkeling bevindt.

Alan Ball – de maker van de originele serie – en uitvoerende producenten Bob Greenblatt en David Janollari zijn allemaal bijgevoegd als EP’s van de serie. Het origineel Zes voet onder ging in première in juni 2001 en liep vijf seizoenen, maar werd een enorme hit voor het bedrijf, won negen Emmy’s in de loop van zijn run en werd drie keer genomineerd voor uitstekende dramaseries.

MEER: Netflix’s The Fall of the House of Usher voegt 21 castleden toe

Zes voet onder met Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez en meer. De serie draait om de dood van een directeur van een uitvaartcentrum die zijn twee nummers het eigendom van het bedrijf geeft.

By admin