Mon. May 16th, 2022


Gecast worden in een grote Hollywood-productie als een onbekende acteur is zwaar werk. Het vergt een mix van talent, doorzettingsvermogen, timing en natuurlijk geluk. Maar zo nu en dan voelt een acteur een kans om de weegschaal in zijn of haar voordeel te laten doorslaan. En dan is het tijd voor de klassieke leugen om bestwil. Het blijkt dat veel spraakmakende acteurs kleine leugens hebben verteld om de film- en televisierollen die ze wilden veilig te stellen. Aan het eind van de dag is het gewoon een ander deel van het bedrijf.

Toegegeven, geen van deze leugens is… Dat echt. Niemand loog over hun strafblad, om te beginnen. Maar het is een beetje raar om te denken dat zonder deze kleine leugens sommige van deze acteurs niet de iconische rollen zouden hebben gespeeld waar we ze vandaag de dag van kennen. Om niet te zeggen dat liegen ooit een goed ding, maar het heeft deze acteurs op de lange termijn zeker geholpen. Ooit gehoord van de zin dat het beter is om vergiffenis te smeken dan om toestemming te vragen? Dat is ongeveer wat er in deze gevallen gebeurde. Soms is het een kwestie van gewoon belangrijke details weglaten. Niet per se een leugen, alleen een weglating van informatie.

Hieronder leer je over de soorten onwaarheden die deze beroemde acteurs vertelden, zodat ze aantrekkelijker zouden zijn voor castingdirecteuren. Of ze nu logen over hun leeftijd, hun lengte, hun opleiding of zelfs hun nationaliteit, deze acteurs moesten creatief zijn in hun audities. Hier zijn 10 acteurs die hebben toegegeven tijdens hun audities te hebben gelogen.

10 beroemde acteurs die logen om film- en tv-rollen te krijgen

Deze acteurs vertelden enkele kleine leugens om rollen te scoren in grote Hollywood-producties.

Kussen op het scherm die oorspronkelijk niet in het script stonden

Deze beroemde film- en televisiezoenen gebeurden spontaan op de set.By admin