Mon. May 16th, 2022Naarmate het nieuwe jaar begint op te lopen, nemen ook al onze dagelijkse stress toe. Daarom helpt Consequence Shop je te ontspannen voor minder met onze 30% korting op de sale van Flower Lab CBD eenvoudige zalven, chill-pillen en mylar-zakjes met bloemen.

Wil je je spieren kalmeren na een zware training of gewoon die aanhoudende pijntjes en kwalen verlichten? Probeer Flower Lab’s Simple Salve, een natuurlijke balsem voor dagelijks gebruik. We combineren kalmerende plantenextracten met onze full-spectrum cannabinoïden — geëxtraheerd door een proces zonder oplosmiddelen — tot een kruidachtige, niet-vette formule die 800 mg CBD per pot levert.

Om je te helpen bij je mentale ontspanning, zijn er de Chill Pills van Flower Lab. Deze capsules van plantaardige cellulose zijn elk geladen met 25 mg CBD in een biologische kokosolie. Ons gepatenteerde extractieproces zorgt ervoor dat elke pil de nodige ondersteuning biedt voor een evenwichtige gemoedstoestand, slaapregulatie en kalmte.

Voor een meer traditionele CBD-innamemethode, probeer de CBD-bloemlijn van Flower Lab. Op dit moment bieden we 30% korting op alle 7 en 28 gram mylar-zakjes van ons volledige assortiment soorten: Hawaiian Haze, Elektra, Sour Space Candy en de klassieke Lifter.

Deze CBD-uitverkoop is beschikbaar tot middernacht PT op 1 februari 2022, dus sla je voorraad in nu het nog kan! Shop nu 30% korting op al deze Flower Lab producten bij Consequence Shop. Bekijk ook ons ​​volledige aanbod, inclusief gummies en tincturen, evenals onze GWAR Bud of Gods-collectie.By admin