Mon. May 16th, 2022


Abbath is terug met een gloednieuwe plaat genaamd Dread Reaver komt uit op 25 maart, zijn eerste in drie jaar. Abbath streamt nu de galopperende debuutsingle “Dream Cull” naast een video geregisseerd door Francisco Munoz. De single heeft ook wat zwartgeblakerd Motorhead vibes, wat echt een coole touch is op de top van Abbathde gebruikelijke zwaarte.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Dread Reaver is 10 tracks lang en bevat een cover van Metallica‘Trapped Under Ice’ halverwege de looptijd. Dread Reaver werd geproduceerd door Wijzig Kirkesola, Abbath, en Dag Erik Nygaard; gemengd door Abbath en Kirkesola; en gemasterd door Maor Appelbaum (Geloof niet meer, Rob Halford).

Pre-orders zijn hier beschikbaar.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin