Sat. May 21st, 2022


Deze week werd bekend dat The Oscars voor het eerst in drie jaar een presentator zullen hebben. Met de aankondiging kwamen berichten dat verschillende spraakmakende namen zijn benaderd voor het optreden, waaronder Pete Davidson, Dwayne Johnson en Tom Holland. Andrew Garfield stemt nu in op wie hij steunt om het optreden te krijgen en, zoals je het al geraden hebt, hij is helemaal voor zijn Spider Man co-ster die de ceremonie leidt.

Tijdens een gesprek met People keurde Andrew Garfield zijn co-ster goed voor het grote hosting-optreden en belde hij de jonge acteur “charismatisch” en een “zang-en-dans-drievoudige bedreiging acteur.” Volgens Garfield zou dit van Nederland een “ongelooflijke gastheer van de Oscars” maken.

“Ik denk dat Tom zo charismatisch is en zo’n ongelooflijke artiest en acteur, en ik denk dat hij een ongelooflijke gastheer van de Oscars zou zijn. Ik denk dat hij absoluut briljant zou zijn. En ik zou zeker nieuwsgierig zijn om te zien hoe hij was als gastheer van de Oscars. Hij is zo charmant en hij is zo’n showman en hij is zo’n zang-en-dans triple-threat acteur. Ik zou heel, heel veel vertrouwen hebben in zijn vertrouwen.”

Holland toonde vorige maand interesse in het hosten van The Oscars tijdens een interview. Dit zou kunnen zijn hoe hij op de radar van The Academy belandde als een potentiële keuze, die naar verluidt ook de sterren van De enige moorden in het gebouw, Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Het doel lijkt de show jonger te maken in een poging de beoordelingen te verbeteren, dus al deze keuzes zouden daar ideaal voor zijn. Ik weet niet helemaal zeker of het de juiste zet is voor een van hen om het te doen, maar dat is slechts mijn reflexmatige reactie.

Vind jij dat Tom Holland de Oscars moet hosten?

By admin