Tue. May 17th, 2022


Andrew Garfield, Kronieken van Narnia, Ben Barnes, Spider-Man

Voordat Andrew Garfield de webslingeraar werd die we allemaal kennen en liefhebben, zou hij bijna lid zijn geworden van de… Kronieken van Narnia franchise als het niet voor een klein ding was – hij was gewoon niet knap genoeg. Schokken.

Andrew Garfield vertelde Entertainment Tonight (via Variety) dat hij “ten einde raadom lid te worden van de Kronieken van Narnia franchisenemer. De tweede film in de reeks, De Kronieken van Narnia: Prins Caspian, was op zoek naar het titelpersonage en het kwam neer op Andrew Garfield en Ben Barnes.

Ik weet nog dat ik zo wanhopig was. Ik deed auditie voor Prins Caspian in ‘The Chronicles of Narnia’ en ik dacht: ‘Dit zou het kunnen zijn, dit zou het kunnen zijn.’ En die knappe, briljante acteur Ben Barnes kreeg uiteindelijk de rol. Ik denk dat het aan mij en hem lag, en ik herinner me dat ik geobsedeerd was.

Andrew Garfield was zo geobsedeerd dat hij zijn agent om de reden bleef lastigvallen waarom ze gaven hem door voor de rol van Prins Caspian. “Ze brak uiteindelijk gewoon onder mijn onophoudelijke gezeur en ze zei: ‘Het is omdat ze denken dat je niet knap genoeg bent, Andrew,’” Garfield zei voordat hij eraan toevoegde: “Ben Barnes is een erg knappe, getalenteerde man. Dus achteraf ben ik niet ongelukkig met de beslissing en ik vind dat hij het prachtig heeft gedaan.Hoewel Andrew Garfield misschien niet naar het land Narnia is gereisd, vond hij al snel zijn eigen grote succes na zijn rollen in Verlaat mij nooit en Het sociale netwerk maakte de weg vrij voor hem om Peter Parker te spelen in De geweldige Spider Man franchisenemer.

Ben Barnes zou de rol van prins Caspian opnieuw opnemen in The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader voordat de franchise tot een voortijdig einde kwam. Net als Andrew Garfield zou Barnes zich later bij de Marvel-familie voegen als Billy Russo/Jigsaw in De straffer. Andrew Garfield speelde onlangs in Tik, tik… Boem! op Netflix, evenals een andere film die volgens mij niemand heeft gezien.

By admin