Tue. May 17th, 2022


Eerder vorige maand zei Jason Momoa dat er werd gefilmd voor het aanstaande vervolg van Warner Bros. Pictures Aquaman en het verloren koninkrijk voltooid, maar dat was niet helemaal het geval. Na meer dan vijf maanden filmen heeft regisseur James Wan echter officieel het vervolg op 2018 ingepakt Waterman. De langverwachte DC-film is momenteel gepland om op 16 december 2022 in de bioscoop te verschijnen.

“En tot slot, eindelijk, eindelijk fotoomslag op de eigenlijke laatste dag van Aquaman 2 in Malibu met deze twee heren [Jason Momoa and Patrick Wilson]. Ja, we worden erg nat tijdens deze show. Duizendmaal dank aan alle ongelooflijke bemanningsleden die zo hard en onvermoeibaar aan deze foto hebben gewerkt”, kondigde Wan op Instagram aan. “Vooral het Britse gedeelte waar we 95% van de film hebben opgenomen. Echt enkele van de beste ambachtslieden en ambachtslieden met wie ik het geluk heb gehad om mee te werken. En grote shout-outs naar de geweldige Hawaiiaanse en Los Angeles-eenheden. Ik heb nog een lange weg te gaan voordat het klaar zal zijn, maar ik kan niet wachten om deze kleine film met jullie allemaal te delen.”

GERELATEERD: MGM wint de titelloze Buddy Cop-film van Jason Momoa en Dave Bautista

Aquaman en het verloren koninkrijk wordt wederom geregisseerd door Wan naar een scenario geschreven door David Leslie Johnson-McGoldrick. Het vervolg bevat de terugkeer van Jason Momoa terwijl hij de hoofdrol van Arthur Curry/Aquaman opnieuw vertolkt. Hij voegt zich bij hem terugkerende castleden, waaronder Patrick Wilson als Orm, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren als Nereus, Amber Heard als Mera en Randall Park als Dr. Stephen Shin.

Het zal ook de introductie van nieuwe castleden bevatten, Game of Thrones aluin Pilou Asbaek Indya Moore (Houding, Escape Room: Toernooi der Kampioenen), Vincent Regan (300, Ghost Rider: Spirit of Vengeance), en de Chinees-Portugese actrice Jani Zhao (dubbel spel, De suikerkapiteins) in haar eerste grote Hollywood-film en Engelstalige speelfilmdebuut.

GERELATEERD: Black Adam-foto’s onthullen een nadere blik op Dwayne Johnson’s Anti-Hero

Aquaman 2 is geproduceerd door Wan en vaste medewerker Peter Safran. Wan plaagde eerder dat het vervolg een serieuzer en relevanter verhaal zal bevatten, evenals enkele horrorelementen.

Gebaseerd op het DC-personage gecreëerd door Paul Norris en Mort Weisinger in 1941, Waterman had een bruto van meer dan $ 1 miljard verdiend aan de wereldwijde box office, waardoor het een van Warner Bros.’ meest winstgevende DC-film. Het personage maakte zijn live-action filmdebuut in 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice, en later ook de rol van superheld opnieuw spelen in Justice League.By admin