Tue. May 17th, 2022Arnold Schwarzenegger was vrijdagavond betrokken bij een aanrijding tussen meerdere auto’s in de wijk Brentwood in Los Angeles. Volgens de Los Angeles Times, werd een vrouwelijke bestuurder van een van de bij het ongeval betrokken voertuigen met lichte verwondingen naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Schwarzenegger zelf raakte niet gewond.

TMZ meldt dat Schwarzenegger probeerde een bocht naar links te maken in zijn GMC Yukon toen hij in aanvaring kwam met een rode Toyota Prius. Schwarzenegger’s Yukon raakte ook een Porsche Cayenne.

De bestuurster van de Prius liep een hoofdwond op en is per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

De politie gelooft niet dat alcohol of drugs een factor waren bij de crash, en Schwarzenegger kreeg geen bekeuring. Een woordvoerder van de acteur zei dat hij samenwerkte met de politie en ook contact had opgenomen met de vrouw die in het ziekenhuis was opgenomen.By admin