Mon. May 16th, 2022


Babak Anvari, de regisseur die veel positieve aandacht vergaarde met zijn speelfilmdebuut Onder de schaduw maar had een beetje een tweedejaars inzinking met zijn tweede film wonden, heeft nu de productie van deze derde speelfilm afgerond, een neo-noir-thriller genaamd ik kwam langs. Deadline meldt dat ik kwam langs, een Netflix Original, werd gefilmd in Londen en speelt George Mackay (1917), Kelly Macdonald (Geen land voor oude mannen), Hugh Bonneville (Paddington), Percelle Ascott (De onschuldigen), en Varada Sethu (Terug slaan).

Gescript door Anvari en Namsi Khan (Zijn donkere materialen), ik kwam langs volgt

een opstandige jonge graffitikunstenaar die zich richt op de huizen van de rijke elite, maar een schokkend geheim ontdekt dat hem op een reis brengt die hemzelf en zijn naasten in gevaar brengt.

ik kwam langs is een van de eerste titels op de nieuwe Britse filmlei bij Netflix, die in opdracht van Director Of UK Features Fiona Lamptey werd gemaakt met de bedoeling om onderscheidende Britse producties te ontwikkelen. De film werd geproduceerd door Lucan Toh voor Two and Two Pictures. Film4 en New Regency ontwikkelden samen met XYZ het project en de uitvoerende productie.

Naast het werken met Netflix aan deze film, hebben Anvari en Toh ook hun eerste tv-deal met AMC Studios verlengd, een deal die ze voor het eerst tekenden in 2017. Anvari heeft nog geen show uitgezonden op AMC, maar hij was een executive producer en regisseur van de Hulu-serie Monsterland.

Net als vele anderen heb ik genoten Onder de schaduw en niet genoten wonden zo veel. Toch ben ik aan boord om te kijken wat Anvari in de toekomst maakt, en ik kijk ernaar uit om te geven ik kwam langs een kans.

Hoe werkt? ik kwam langs klinkt voor jou, en wat vond je van Anvari’s eerdere films? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

By admin