Mon. May 16th, 2022


De laatste Jackass-film Jackass Forever komt op 4 februari. Paramount streamt nu de laatste trailer voor de film, inclusief beelden van exploderende portapotties, een slang die niet helemaal niet giftig is, en een behoorlijk angstaanjagende tarantula die rond twee onderling verbonden helmen kruipt. Eigenlijk alles wat je van de Jackass-crew mag verwachten en nog wat.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Om de vreugde te vieren om weer samen te zijn met je beste vrienden en een perfect uitgevoerd schot op de dingdong, keert de originele klootzakploeg terug voor nog een ronde van hilarische, absurde en vaak gevaarlijke vertoningen van komedie met een beetje hulp van een opwindende nieuwe cast . Johnny en het team duwt de envelop nog verder op 4 februari in Jackass Forever.”

Jackass Forever zal de terugkeer van zien Johnny Knoxville, Steve-O, Wee Man, Chris Pontius, Dave Engeland, Eer McGhehey, en Preston Lacy. Bam Margera maakte geen deel uit van de shoot vanwege zijn problemen met middelenmisbruik. Nieuwe castleden zijn onder meer: Sean “Poopies” McInerney, Vreemde toekomst‘s Jasper Dolfijn, en Zach Holmes.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin