Tue. May 17th, 2022


Ben Stiller, Mystery Men, vervolg

Mysterieuze mannen heeft misschien ondermaats gepresteerd aan de kassa tijdens de eerste release, maar het heeft in de loop der jaren een cult-aanhang gekregen waardoor het de tand des tijds heeft kunnen doorstaan. Sommige fans dachten dat een vervolg geweldig zou zijn om te zien en een van de sterren van de film, Ben Stiller, zou het graag waarmaken.

Tijdens een interview met ComicBook.com werd Stiller gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om zijn rol als Mr. Furious opnieuw te spelen in een vervolg op Mysterieuze mannen. De acteur gaf toe dat hij nooit echt over het idee heeft nagedacht, maar dat hij graag zou terugkeren, vooral als het betekende dat hij opnieuw met de sterrencast van de film moest werken. Dit is wat hij te zeggen had over het vooruitzicht van een vervolg:

‘Dat is het eerste dat ik ervan hoor, maar zeker. Ik ben er helemaal voor. Ik vond het leuk om het te doen… Ja, het zou geweldig zijn. Het was echt een hele leuke cast. En er is nog ergens woede en woede in mij, denk ik.”

Mysterieuze mannen volgt een team van mindere superhelden met indrukwekkende krachten die nodig zijn om de dag te redden. Naast Stiller zijn in de film ook Hank Azaria, William H. Macy, Greg Kinnear, Janeane Garofalo, Paul Reubens, Kel Mitchell, Wes Studi, Geoffrey Rush, Lena Olin, Eddie Izzard, Claire Forlani en Tom Waits te zien. De film kreeg over het algemeen positieve recensies (61% vers op Rotten Tomatoes), maar het durfde niet zo goed aan de kassa. De film had een brutowinst van $ 29,7 miljoen aan de binnenlandse kassa met een budget van $ 68 miljoen, waardoor het een kaskraker werd. De jaren zijn echter aardig geweest voor Mystery Men en het heeft sindsdien een aanzienlijke cult-aanhang ontwikkeld als een behoorlijk onderschatte kijk op het superheldengenre.

Zou JIJ een vervolg willen zien op Mysterieuze mannen?

By admin