Mon. May 16th, 2022


Benedict Cumberbatch verscheen onlangs in Spider-Man: Geen weg naar huis, waar zijn personage Doctor Strange Peter Parker probeerde te helpen bij het navigeren door een multiversum van problemen.

GERELATEERD: Sam Raimi hield van Spider-Man: No Way Home, bespreekt Doctor Strange 2 reshoots

In een recente discussie tussen Cumberbatch en Penélope Cruz voor Variety’s Actors on Actors-serie, sprak Cumberbatch kort over zijn rol in de grote stripfilm. Volgens Cumberbatch was het “buitengewoon” om de kans te krijgen om in de film te verschijnen en enkele van de “forse” fouten te benadrukken die Strange in de film maakte.

“Ik ben erg verwend omdat Tom Holland en ik een petitie hadden ingediend dat de superhelden uit de buurt elkaar weer zouden kruisen”, zei Cumberbatch. “Het was buitengewoon om deel uit te maken van die drie films om op dat moment te culmineren. En om mijn karakter een paar flinke fouten te laten maken uit liefde – echt, uit vrijgevigheid jegens iemand waarvan hij beseft dat hij echt om hem geeft. Van een op zichzelf staand succes van een film, van een franchise, het is fenomenaal. Ik zat daar echt vermaakt, opgewonden, echt ontroerd. Ik heb veel gelachen. Ik juichte. Het is een fantastisch gevoel om weer in de bioscoop te zijn, dat te kunnen en te bewijzen dat niet alles gestreamd hoeft te worden. En ik denk dat dat belangrijk is om vooruit te komen. Het is niet alleen voor exposanten, maar ook voor het sociale gewin, de opwinding om in een menigte mensen te zijn die het live beleven van ernaar kijken.”

In Spider-Man: Geen weg naar huis, stemt Strange ermee in om Peter Parker te helpen bij het uitvoeren van een spreuk waardoor mensen vergeten dat Parker Spider-Man is. Het gaat echter behoorlijk slecht en al snel wordt er een multiversum losgelaten op het paar dat eerdere schurken van eerdere bevat Spider Man franchises.

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home Review: A Superhero Extravaganza

Met de Dokter Vreemd vervolg dat later dit jaar wordt gelanceerd, zullen we waarschijnlijk ook te zien krijgen dat Cumberbatch te maken krijgt met de na-effecten van Geen weg naar huis, evenals wat zijn eigen problemen lijken te zijn als het gaat om het multiversum van de MCU.

Wat betreft Geen weg naar huis, de film heeft momenteel een wereldwijde brutowinst van meer dan $ 1,6 miljard en is Sony’s meest winstgevende film aller tijden geworden. Volgens Marvel Studios-president Kevin Feige beginnen Marvel Studios en Sony Pictures al actief aan de ontwikkeling van hun volgende Spider Man samen filmen.

By admin