Tue. May 17th, 2022


Billie Eilish en Finneas hebben vanavond de beste originele song gewonnen tijdens de niet op de televisie uitgezonden 2022 Golden Globe Awards. Hun James Bond-thema “No Time to Die” werd genomineerd naast Beyoncé (“Be Alive” van Koning Richard), Lin-Manuel Miranda (“Dos Oruguitas” uit charme), Van Morrison (“Down to Joy” uit Belfast), Carole King en Jennifer Hudson (“Hier ben ik” uit Respect).

Hans Zimmer won Best Original Score voor zijn werk aan Duin. Jonny Greenwood van Radiohead (Kracht van de hond), Alexandre Desplat (De Franse verzending), Germaine Franco (charme), en Alberto Iglesias (Parallelle moeders) waren ook genomineerd.

Lady Gaga werd genomineerd voor Best Performance By an Actress in a Motion Picture: Drama voor haar vertolking van Patrizia Reggiani in Huis van Gucci, maar verloor van Nicole Kidman (De Ricardos zijn). Alana Haim werd ook genomineerd voor Beste Actrice in een Film: Musical of Comedy voor haar rol in Paul Thomas Anderson’s Zoethout Pizza. De prijs is gewonnen door West Side Story ster Rachel Zegler. West Side Story won ook Best Motion Picture: Musical of Comedy over Zoethout Pizza.

De Golden Globes van dit jaar werden dit jaar niet uitgezonden of live gestreamd, te midden van een uiteenzetting van vorig jaar die een gebrek aan zwarte leden in de Hollywood Foreign Press Association schetste. NBC weigerde de ceremonie van dit jaar uit te zenden en zei dat die van volgend jaar alleen zou plaatsvinden als er “betekenisvolle hervormingen” zouden plaatsvinden. De HFPA probeerde die zorgen weg te nemen door zwarte leden, een Chief Diversity Officer en een partnerschap met de NAACP toe te voegen.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin