Tue. May 17th, 2022


Boston Calling 2022 vindt plaats van 27-29 mei tijdens Memorial Day-weekend in Allston, Massachusetts. Vandaag is de line-up van het festival bekend gemaakt. De headliners zijn Metallica, The Strokes en Foo Fighters. Haim, Run the Jewels, Japanese Breakfast, Weezer, Modest Mouse, Avril Lavigne, King Gizzard & The Lizard Wizard, Cheap Trick, EarthGang, Black Pumas, Orville Peck, Cults, Goose, Glass Animals, Horsegirl, Hinds, Sudan Archives, Pom Pom Squad en meer treden ook op. Vind de volledige line-up op de poster hieronder.

Na de release van hun album uit 2021 maken Foo Fighters zich op om de horrorfilm uit te brengen Studio 666. De band heeft ook het nieuwe nummer “Fraggle Rock Rock” voor de Apple Original-serie gedeeld Fraggle Rock: Terug naar de Rots. Luister hieronder naar “Fraggle Rock Rock” van Foo Fighters.

Metallica heeft onlangs een all-star line-up van muzikanten ingeschakeld voor de heruitgave van hun Black Album-jubileum. Het laatste album van The Strokes was dat van 2020 Het nieuwe abnormale.

Alle producten op Pitchfork zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Boston Calling Muziekfestival 2022

Boston Calling Muziekfestival 2022

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin