Mon. May 16th, 2022


Saban Films heeft de eerste trailer vrijgegeven voor: Benzine Steeg, een nieuwe actiethriller met in de hoofdrollen Devon Sawa, Luke Wilson en Bruce Willis.

Devon Sawa speelt in Benzine Steeg als Jimmy Jayne, een hervormde ex-gevangene die de hoofdverdachte is in een wrede moord in Hollywood. Terwijl rechercheurs Freeman (Bruce Willis) en Vargas (Luke Wilson) hem op de hielen zitten, deinst Jimmy voor niets terug om zijn onschuld te bewijzen en riskeert hij zijn leven in de donkere onderbuik van LA terwijl hij zijn eigen onderzoek naar de huiveringwekkende misdaad op zich neemt. Naast Devon Sawa, Luke Wilson en Bruce Willis, Benzine Steeg ook sterren Kat Foster, Sufe Bradshaw, Johnny Dowers, Kenny Wormald, Rick Salomon, Steve Eastin en Tracey “The Doc” Curry. Benzine Steeg werd geregisseerd door Edward John Drake, die ook samen met Tom Sierchio het script schreef.

Als je het niet zou kunnen zeggen, Benzine Steeg is weer een andere vermelding in Bruce Willis’ steeds langer wordende reeks actiethrillers die zijn naam centraal stellen. Het is niet eens zijn eerste van het jaar want Amerikaanse belegering werd minder dan twee weken geleden uitgebracht. Willis was vorig jaar te zien in zeven films, waaronder: Cosmic Sin, Midnight in the Switchgrass, Survive the Game, Apex, en meer. Hij heeft nog veel meer op zijn lei, waaronder: Paradijs Stad, een actiethriller die hem zal herenigen met zijn Pulp Fiction ster John Travolta. Gelukkig is de Benzine Steeg trailer probeert je er niet van te overtuigen dat Willis de hoofdrolspeler is, waarbij Devon Sawa en Luke Wilson het leeuwendeel van de schermtijd krijgen.

Benzine Steeg zal worden uitgebracht in geselecteerde theaters, Digital en On Demand on 25 februari 2022.

Gasoline Alley, Bruce Willis, Devon Sawa, Luke Wilson, trailer, poster

By admin