Mon. May 16th, 2022


Cardi B gaat de begrafeniskosten betalen voor de families van de 17 mensen die omkwamen bij de brand in de Bronx op 9 januari, zo maakte het kantoor van de burgemeester van New York bekend. “Toen ik hoorde over de brand en alle slachtoffers, wist ik dat ik iets moest doen om te helpen”, zei Cardi B in een verklaring. Zij ging door:

Ik kan me de pijn en het verdriet niet voorstellen dat de families van de slachtoffers ervaren, maar ik hoop dat het helpen van ze vooruitgaan en genezen als ze zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten die gepaard gaan met het begraven van hun dierbaren. Ik betuig mijn gebeden en condoleances aan iedereen die getroffen is door deze verschrikkelijke tragedie.

Cardi B werkt samen met het Bronx Fire Relief Fund van het New York Mayor’s Fund om de begrafeniskosten te dekken. In zijn eigen verklaring zei burgemeester Eric Adams: “We zijn Cardi B, een echte superster op en naast de microfoon, dankbaar voor het verlenen van cruciale financiële hulp aan families van de slachtoffers. De stad zal haar voor altijd dankbaar zijn en ook aan de basisdonoren en zakelijke partners die in staat zijn geweest onze buren in nood onmiddellijk te steunen, om zichzelf in deze moeilijke tijd te herstellen.”

Vorige week kondigde de staat New York een fonds van $ 2 miljoen aan voor huurders van de Bronx-hoogbouw.

By admin