Tue. May 17th, 2022


Disney en Marvel Studios’ Eeuwigen is nu officieel beschikbaar op de Disney+ streamingservice, maar regisseur Chloé Zhao heeft onlangs onthuld wanneer enkele bonusfuncties op de abonnementsservice zullen verschijnen.

GERELATEERD: Chloé Zhao Details Het sombere originele einde van Eternals

Eeuwigen is op Disney+!, “zei Zhao in een bericht dat ze op Instagram deelde, voordat ze onthulde wanneer de andere bonusfuncties zouden komen. “Commentaar, Geassembleerd en andere bonusfuncties zullen zijn [available] op D+ in maart. Er is zoveel gezegd over onze film en nu ben ik zo opgewonden dat jullie er allemaal je eigen ervaring mee hebben. Liefde voor alle fans, publiek, exposanten, theatermedewerkers, critici en natuurlijk alle geweldige mensen die zo gepassioneerd aan deze film hebben gewerkt.”

Gebaseerd op Jack Kirby’s Marvel-strips met dezelfde naam, Eeuwigen verwelkomt een nieuw team van superhelden in het Marvel Cinematic Universe. Het verhaal, dat duizenden jaren beslaat, gaat over een groep onsterfelijke helden die uit de schaduw worden gedwongen om zich te herenigen tegen de oudste vijand van de mensheid, The Deviants.

In de film spelen Richard Madden als de almachtige Ikaris, Gemma Chan als de menslievende Sersi, Kumail Nanjiani als de door kosmische kracht aangedreven Kingo, Lauren Ridloff als de supersnelle Makkari, Brian Tyree Henry als de intelligente uitvinder Phastos, Salma Hayek als de de wijze en spirituele leider Ajak, Lia McHugh als de eeuwig jonge, oude ziel Sprite, Don Lee als de machtige Gilgamesh, Barry Keoghan als afstandelijke eenling Druig, Angelina Jolie als de felle krijger Thena en Kit Harington als Dane Whitman.

GERELATEERD: Eternals Gag Reel pronkt met Bloopers achter de schermen

Eeuwigen werd geregisseerd door Zhao (Nomadland) van een scenario dat mede is geschreven door Matthew K. Firpo en Ryan Firpo. Het werd geproduceerd door Marvel Studios President Kevin Feige en Nate Moore.By admin