Mon. May 16th, 2022


In een recent interview met The Hollywood Reporter, Vredestichter ster Chukwudi Iwuji heeft eindelijk openhartig over zijn mysterieuze rol in Marvel Studios’ aanstaande Guardians of the Galaxy Vol. 3. Hoewel hij niet kan onthullen welk Marvel-personage hij momenteel speelt, beschreef Iwuji zijn personage toch als iemand die zowel complex als extreem krachtig is.

“Krachtig. Extreem krachtig. Complex’, plaagde Iwuji met zijn personage dat nog een naam moest krijgen. “James en ik hadden het erover, maar hij is zeker een van, zo niet de meest complexe personages die we hebben gezien in het waanzinnige Marvel-universum. Dus hij is zeer complex en zeer krachtig, en ik hoop intrigerend. Ik hoop dat ik dat mee kan brengen.”

GERELATEERD: James Gunn betrokken bij Secret DC Television Project

Daarnaast deelde hij ook het verhaal van hoe hij meedeed aan het langverwachte Marvel Cinematic Universe-project, waarbij hij onthulde dat regisseur James Gunn hem de rol aanbood terwijl ze de veelbesproken openingstitel van de film aan het filmen waren. Vredestichter.

“Ik ging letterlijk van dansen op de soundstage naar James die zei: ‘Kom hier, ik wil dat je erbij bent’ Guardians of the Galaxy 3,'” herinnerde Iwuji zich. “Ik herinner me dat het een van de weinige echte momenten van mijn leven was waarin ik sprakeloos was. Ik keek hem gewoon aan en ik dacht: ‘Eh, ja, oké.’ Dus zo bood hij het aan. Ik bedoel, we moesten nog steeds door Kevin Feige en bepaalde mensen gaan, maar blijkbaar had hij al met hen gesproken en ze vonden het idee ervan.”

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is wederom geschreven en geregisseerd door James Gunn. Het bevat de terugkeer van Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper en Vin Diesel terwijl ze hun respectievelijke rollen als Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, hernemen. Rocket en Groot. Ze worden vergezeld door MCU-nieuwkomers Will Poulter en Chukwudi Iwuji, en Poulter heeft bevestigd de rol van Adam Warlock te spelen.

GERELATEERD: Geheime invasiefoto’s onthullen de eerste blik op Emilia Clarke, Nick Fury’s nieuwe look

Het ruimtereizende team is voor het laatst gezien in 2019 Avengers: Eindspel waar ze tijdens de laatste momenten van de film werden vergezeld door Thor van Chris Hemsworth. Hierdoor zijn sommige van de Bewakers van het Universum sterren als Pratt, Bautista en Gillan verschijnen in Thor: Liefde en Donder.

De lang uitgestelde film staat momenteel gepland voor 5 mei 2023.

By admin