Tue. May 17th, 2022


Schuifknoop heeft het een groot deel van 2021 gehad over het afronden van een nieuw album. Nu zanger Corey Taylor heeft via Twitter bevestigd dat het album inderdaad dit jaar komt, evenals enkele “geheime ‘thuiskomst’-plannen” die nog moeten worden onthuld. Oh, en de “ZvN-updates” waarnaar Taylor verwijst, zijn voor zijn aankomende film Zombie versus Ninja.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Big Shit Coming, editie 2022: ZvN-updates, SK-album, geheime ‘homecoming’-plannen, etc. Stay Tuned! ‘Hold On To Your Butts’- Franklin D. Roosevelt”

Taylor zei in december dat hij een nummer opnieuw opnam waar hij niet blij mee was voordat het mixen plaatsvond in januari, en dat percussionist Shawn “Clown” Crahan werkte aan het kunstwerk.

“Het doel op dit moment – en ik wil niet voor mijn beurt praten – het doel is om het klaar te maken voor de mix [in] januari, zodat we het twee of drie maanden later kunnen uitbrengen. Ik heb vier nummers die ik moet zingen, omdat ik er een opnieuw doe waar ik niet blij mee was; Ik luisterde ernaar en ik dacht: ‘Dat kan ik beter.’ En eerlijk gezegd heb ik zelden de kans gehad om dat te doen. Dus het is eigenlijk een beetje raar dat ik de kans krijg om naar binnen te gaan en te zeggen: ‘Weet je wat? Ik kan verslaan wat ik heb gedaan.’ Maar dat gaat me vijf dagen kosten om dat voor elkaar te krijgen. Want ik ga die vier nummers doen en dan ga ik terug en doe een punch-up op alles wat ik gewoon niet voel.

“Maar het zal heel, heel weinig zijn, want ik ben behoorlijk down met alles wat ik heb. Dus als dat eenmaal klaar is, man, is het gewoon een kwestie van Joe het laten mixen. En ik weet Clownheeft aan het kunstwerk gewerkt. We werken aan een video voor… uiteraard voor ‘Chapeltown’, maar waarschijnlijk ook voor wat de eerste single ook gaat worden. Ja, het is slechts een kwestie van tijd voordat we het voor elkaar krijgen.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Als je dat nog niet hebt gedaan, kijk dan eens Schuifknoopde tot nu toe eenmalige single “The Chapeltown Rag” hier. Taylor sprak eerder over het nieuwe materiaal en zei dat de nieuwe dingen “me ertoe hebben gebracht buiten mijn eigen kader te denken en mezelf uit te dagen.” Het nieuwe album wordt Schuifknooplaatste poging voor Roadrunner.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.By admin