Sat. May 21st, 2022


Terwijl we allemaal wachten op de nieuwe Schuifknoop album komt dit jaar, laten we eens kijken naar zanger Corey Taylor‘s nieuwe Frankenstein-tatoeage. De tatoeage is gedaan door Shane Munce van PussyKat Tattoo en ziet er verdomd realistisch uit! het ziet er ook behoorlijk vies uit, maar ik veronderstel dat dat het punt is van het hebben van een Frankenstein-tatoeage. Plus Taylor is een liefhebber van noten-horror, dus het is niet echt verrassend.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“The Backpiece Continues! Mr. Lee door mijn geweldige vriend @shanemunce bij @pusssykattattooparlor 14 jaar lang met mijn kont bezig haha! Als je GEWELDIG werk wilt als je in Vegas bent, sla ze dan op!”

Als je dat nog niet hebt gedaan, kijk dan eens Schuifknoopde tot nu toe eenmalige single “The Chapeltown Rag” hier. Taylor zei in december dat hij een nummer opnieuw opnam waar hij niet blij mee was voor de nieuwe plaat voordat het mixen plaatsvond in januari, en die percussionist Shawn “Clown” Crahan werkte aan het kunstwerk.

“Het doel op dit moment – en ik wil niet voor mijn beurt praten – het doel is om het klaar te maken voor de mix [in] januari, zodat we het twee of drie maanden later kunnen uitbrengen. Ik heb vier nummers die ik moet zingen, omdat ik er een opnieuw doe waar ik niet blij mee was; Ik luisterde ernaar en ik dacht: ‘Dat kan ik beter.’ En eerlijk gezegd heb ik zelden de kans gehad om dat te doen. Dus het is eigenlijk best raar dat ik de kans krijg om naar binnen te gaan en te zeggen: ‘Weet je wat? Ik kan verslaan wat ik heb gedaan.’ Maar dat gaat me vijf dagen kosten om dat voor elkaar te krijgen. Want ik ga die vier nummers doen en dan ga ik terug en doe een punch-up op alles wat ik gewoon niet voel.

“Maar het zal heel, heel weinig zijn, want ik ben behoorlijk down met alles wat ik heb. Dus als dat eenmaal klaar is, man, is het gewoon een kwestie van Joe het laten mixen. En ik weet Clownheeft aan het kunstwerk gewerkt. We werken aan een video voor… uiteraard voor ‘Chapeltown’, maar waarschijnlijk ook voor wat de eerste single ook gaat worden. Ja, het is slechts een kwestie van tijd voordat we het voor elkaar krijgen.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Taylor sprak eerder over het nieuwe materiaal en zei dat de nieuwe dingen “me ertoe hebben gebracht buiten mijn eigen kader te denken en mezelf uit te dagen.” Het nieuwe album wordt Schuifknooplaatste poging voor Roadrunner.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin