Tue. May 17th, 2022


Beste danscollega’s,

DanceTeacher+ is nu live – en je bent uitgenodigd om met ons mee te doen!

Of je nu een dansleraar bent of een studio-eigenaar, je weet dat investeren in je eigen professionele ontwikkeling de sleutel is tot het inspireren en bevorderen van de volgende generatie dansers, leiders en denkers.

Met DanceTeacher+, ons geheel nieuwe informatieve en impactvolle digitale platform, krijg je toegang tot een groeiende verzameling content die alleen voor leden is, waarmee je je vaardigheden kunt verbeteren, je lesmateriaal kunt uitbreiden en diep in de bronnen kunt duiken die je nodig hebt om je lespraktijk te verfijnen.

Dit staat je te wachten in het ledengedeelte van DanceTeacher+:

  • Techniekcolumns en lesvideo’s met beproefde methoden van ervaren docenten
  • Gezondheids- en lichaamstips om het mentale en fysieke welzijn van jou en je leerlingen te ondersteunen
  • Dansgeschiedenis lessen die je door het legendarische verleden van onze kunstvorm zal leiden, zodat je de lijnen kunt delen die de toekomst van ons vakgebied blijven vormen
  • Afspeellijsten van een all-star line-up van leraren die graag hun benadering van muziek met je willen delen
  • Deskundig inzicht en advies van marktleiders aangeboden door de redacteuren van Dance Media en ons team van journalisten voor danseducatie
  • Exclusieve deals van DanceTeacher+ partnermerken, zodat u kunt genieten van de producten en diensten die voor u het belangrijkst zijn

Je ontvangt ook onze maandelijkse nieuwsbrief voor leden, die je op de hoogte houdt van wat er gebeurt in de wereld van danseducatie, zodat je altijd creatief en actueel kunt blijven. Alle leden ontvangen ook een eenjarig printabonnement op: Dans Tijdschrift, dat al sinds 1927 professionele dansers, studenten en dansliefhebbers inspireert en informeert.

En onze DanceTeacher+ inhoudskluis zal alleen maar blijven groeien. Je krijgt toegang tot alles wat gloednieuw en opkomend is, inclusief lesplannen, inzichtelijke gehoste gesprekken en meer. Meld u nu aan voor ons speciale introductietarief van $ 45 voor uw eerste jaar toegang.

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen bij DanceTeacher+!

Met enthousiasme,
Reanne Rodrigues
Dansleraar hoofdredacteur

By admin