Tue. May 17th, 2022


Na een dozijn seizoenen en meer dan 200 afleveringen, Bob’s Burgers krijgt eindelijk zijn eigen film. De creatief getitelde De Bob’s Burgers-film bevat alle stemmen die je kent van de show, waaronder Kristen Schaal als Louise, H. Jon Benjamin als Bob, John Roberts als Linda, Dan Mintz als Tina, Eugene Mirman als Gene en Larry Murphy als Teddy, plus Zach Galifianakis, Kevin Kline en David Wain.

De eerste trailer voor de film is hier en in ieder geval in het begin bootst het slim een ​​stereotiepe fastfood-advertentie na. Maar dan verandert de sappige runderpasteit in dat onmiskenbare Bob’s Burgers animatie, en het avontuur begint. Bekijk het hieronder:

De Bob’s Burgers-film werd voor het eerst aangekondigd in de herfst van 2017 en was oorspronkelijk gepland voor release in de zomer van 2020. Covid kreeg het uitgesteld tot april 2021, en afgelopen herfst duwde Disney (die nu eigenaar is van 20th Century Studios) de film opnieuw naar mei 2021 Hier is de officiële synopsis van de film:

“The Bob’s Burgers Movie” is een geanimeerd, muzikaal komedie-mysterie-avontuur op groot scherm, gebaseerd op de langlopende Emmy®-winnende serie. Het verhaal begint wanneer een gescheurde waterleiding recht voor Bob’s Burgers een enorm zinkgat creëert, de ingang voor onbepaalde tijd blokkeert en de plannen van de Belchers voor een succesvolle zomer verpest. Terwijl Bob en Linda worstelen om het bedrijf overeind te houden, proberen de kinderen een mysterie op te lossen dat het restaurant van hun familie kan redden. Naarmate de gevaren toenemen, helpen deze underdogs elkaar hoop te vinden en te vechten om weer achter de toonbank te komen, waar ze thuishoren.

De Bob’s Burgers-film is momenteel gepland om te openen in de theaters op 27 mei.

De slechtste films van 2021

Er waren genoeg geweldige films in 2021. En ook een hoop stinkers.By admin