Sat. May 21st, 2022


onthoofd maakt zich op om hun eerste nieuwe album sinds uit te brengen anticultus dit voorjaar, volgens een Instagram-bericht van gitarist Wacław “Vogg” Kiełtyka. Kieltyka zei dat het album uit 10 nummers zal bestaan ​​en deze keer iets anders zal zijn dan de band. Het nieuwe album wordt onthoofd‘s eerste met nieuwe drummer James Stewart (Bloeddoorlopen Dageraad), die in 2021 toetrad, en eerst met bassist Paweł Pasek, die in 2016 vertrok en zich in 2021 weer aansloot.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Ik heb gemerkt dat sommigen van jullie lijden aan een gebrek aan informatie over een nieuw album 🙂 Dus hier is de verklaring:

“Nieuw @decapitatedband-album is klaar! We hebben 10 nieuwe nummers en we zijn al bezig met het afmaken van de video voor de eerste single. Album is een kwintessens van onthoofd, maar ik heb ook het gevoel dat we deze keer iets sterks, verpletterends, unieks en onverwachts hebben gecreëerd!

“Ik geloof echt dat na heel lang wachten niemand van jullie teleurgesteld zal zijn.

“Albumpremière – Lente 2022 🤘#staytuned

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“nieuwalbum #decapitated #8 #nuclearblast”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin