Tue. May 17th, 2022


Muzikaal collectief uit Philadelphia Tafel voor 26 oorspronkelijk stelden zichzelf aan de wereld voor met een cover van opeth‘Verzoening’. Nu is de band terug met een cover van de 2011 seizoenen nummer “Shades” dat niet verrassend geweldig is.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“‘Shades’ is verreweg het donkerste nummer van het stel hier, en past redelijk goed in onze eerste verzameling coversongs. Het originele nummer van de IJslandse groep seizoenenhet album van 2011, Slapen en waken, is zo’n wilde rit dat we het niet anders konden dan het zelf te proberen. Het bevat veel onze prachtige zesdelige strijkerssectie en zet ook onze beide drummers aan het werk. Er was altijd veel gejuich te horen toen we dit nummer tijdens de repetitie eindigden na het bloedstollende race-to-the-finish einde! Onze dank gaat uit naar Árstíðir voor het maken van zo’n ongelooflijk muziekstuk.”

Uitchecken Tafel voor 26 hier.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin