Sat. May 21st, 2022


The Aristocats, live-action, Disney

Disney lijkt vastbesloten om al hun geanimeerde klassiekers om te zetten in live-action. Deadline heeft gemeld dat de nieuwste live-action-aanpassing van Disney uit zal komen de aristokatten.

De originele film draait om een ​​familie van Parijse katachtigen die ontdekken dat ze een fortuin gaan erven van hun eigenaar. Maar wanneer een jaloerse butler hen ontvoert en in het land achterlaat, moeten ze met de hulp van een vlot pratende kater de weg terug naar huis vinden. Zijn er nog andere soorten? Zal Gluck (Peter Rabbit 2: The Runaway) en Keith Bunin (Voorwaarts) zijn ingesteld om het script te schrijven voor live-action aanpassing van de aristokatten met Gluck die ook produceerde via zijn Olive Bridge Entertainment-banner. Het project bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en het is niet bekend of de film zijn thuis zal vinden in de bioscoop of op streaming. Bronnen vertelden Deadline dat de hoofdpersonages er ongeveer hetzelfde uitzien als de live-action Dame in de Vagebond film die in 2019 op Disney+ debuteerde.

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je ongetwijfeld dat Disney vrij regelmatig live-action-aanpassingen van hun films uitbrengt. We hebben gehad The Jungle Book, Belle en het Beest, Dumbo, Aladdin, The Lion King, Mulan, en een handvol anderen. De studio heeft nog meer live-action-aanpassingen van hun geanimeerde klassiekers, waaronder: De kleine Zeemeermin, Pinokkio, Lilo & Stitch, Hercules, en zelfs Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, die Rachel Zegler (West Side Story) spelen Sneeuwwitje en Gal Gadot (Rode kennisgeving) de boze koningin spelen.

By admin