Sat. May 21st, 2022


Hasbro staat op het punt om zijn aankomende lijn van Marvel Legends-figuren vrij te geven op basis van de komende Doctor Strange in het multiversum van waanzin. Daarvoor is de verpakkingskunst voor de figuren gelanceerd, waardoor we Doctor Strange in de aankomende film kunnen zien.

GERELATEERD: Doctor Strange in het multiversum van waanzin Synopsis naar verluidt onthuld

De nieuwe kunst komt met dank aan Jerry Wilson, die als verpakkingskunstenaar werkt aan de Marvel Legends-reeks actiefiguren. Naast een foto van de figuur zelf, werd een nieuwe opname getoond van Doctor Strange die een soort spreuk uit wilde voeren. Hoewel het artwork niet te veel verraadt, is het een andere kijk op de langverwachte film, die langzaamaan meer onthult voor de release volgend jaar.

Doctor Strange in het multiversum van waanzin ziet de terugkeer van Benedict Cumberbatch terwijl hij zijn rol als Dr. Stephen Strange opnieuw opneemt. Deze keer wordt de Sorcerer Supreme vergezeld door Wanda Maximoff/ Scarlett Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen die het kritieke succes van WandaVision. Het vervolg zal naar verwachting aansluiten bij de gebeurtenissen van WandaVision, Loki, en Spider-Man: Geen weg naar huis.

Het vervolg zal ook MCU-alums Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong en Rachel McAdams bevatten, die hun rol als respectievelijk Karl Mordo, Wong en Dr. Christine Palmer opnieuw opnemen. Het zal ook de introductie bevatten van het live-actiondebuut van fan-favoriete Marvel-held America Chavez., die zal worden gespeeld door nieuwkomer Xochitl Gomez (De Babysitters Club).

GERELATEERD: Spider-Man: No Way Home wordt Sony’s meest winstgevende film ooit

Beschreven als de eerste MCU-horrorfilm, geregisseerd door Sam Raimi (Spider Man trilogie) van een script geschreven door de met een Emmy bekroonde schrijver Michael Waldron (Loki). Het is uitvoerend geproduceerd door Marvel Studios-president Kevin Feige.By admin