Mon. May 16th, 2022


Earl Sweatshirt heeft nog een nieuw nummer genaamd “Titanic” van zijn aanstaande album, Ziek!, die op 14 januari arriveert. Hij heeft ook de volledige tracklijst van het project onthuld, met gastoptredens van Armand Hammer en Zelooperz van Bruiser Brigade. Bekijk “Titanic” en de rest hieronder.

Na het uitbrengen van “2010” in november, kondigde Earl aan: Ziek! vorige maand, deelde “Tabula Rasa” met het nieuws. In navolging van 2019 Lemen voeten, hij heeft samen met Alchemist en MIKE nieuw materiaal gemaakt en nog twee bonustracks gedeeld op een luxe-editie van de plaat. Earl is van plan om eind januari een co-headliner Noord-Amerikaanse tour te beginnen met Action Bronson.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

Ziek!:

01 Oude vriend
02 2010
03 Ziek!
04 Visie [ft. Zelooperz]
05 Tabula Rasa [ft. Armand Hammer]
06 Lye
07 Lobby (intermezzo)
08 Goed gelachen
09 Titanic
10 Vuur in het gat

By admin