Sat. May 21st, 2022


A Christmas Story, vervolg, Peter Billingsley

Legendary Entertainment en Warner Bros. werken samen om een ​​vervolg op de kerstklassieker te ontwikkelen, Een kerst Verhaal. Niet alleen dat, maar de originele ster Peter Billingsley sluit een deal om in de film te spelen en deze te produceren.

De Kerstverhaal vervolg, getiteld Een kerstverhaal Kerst, zal worden geregisseerd door Clay Kaytis, die enige ervaring heeft met het uitdelen van feestvreugde zoals hij eerder aan het roer stond De Kerstkronieken voor Netflix. Nick Schenk (De Muilezel) is aan boord om het script voor het vervolg te schrijven. De originele film vond plaats in de jaren 40 en volgde de negenjarige Ralphie die wanhopig een Red Ryder BB-geweer wilde hebben voor Kerstmis. Het vervolg springt vooruit naar de jaren 70 en ziet de nu volwassen Ralphie terugkeren naar zijn huis in Cleveland Street om te proberen zijn kinderen een magische kerst te bezorgen, net zoals hij had toen hij opgroeide. Peter Billingsley produceerde eerder een muzikale toneelbewerking van de film die verschillende Tony Award-nominaties ontving.

Legendary en Warner Bros. hopen dezelfde toon van het origineel te herscheppen Kerstverhaal met de nieuwe film, waarin Ralphie opnieuw contact maakt met zijn jeugdvrienden, omgaan met het overlijden van zijn vader, en andere terugroepacties naar het origineel. Productie op de Kerstverhaal vervolg zal in februari van start gaan in Hongarije. Dit zal niet het eerste vervolg op de originele film zijn, aangezien verschillende tv-films volgden als afleveringen van Amerikaans speelhuis. Een kerstverhaal regisseur Bob Clark keerde ook terug met Mijn zomerverhaal in 1994 en een direct-naar-video-vervolg werd ook uitgebracht in 2012. Hopelijk wil dit nieuwste vervolg ons niet onze ogen laten uitkijken.

By admin