Sat. May 21st, 2022


De langverwachte aanstaande Jurassic World: Dominion zal een nieuw castlid krijgen, aangezien Chris Pratt onthulde dat DeWanda Wise zich bij de film zou voegen.

GERELATEERD: Jurassic World: Dominion Photo onthult eerste blik op nieuw soort roofvogels

Pratt bevestigde het nieuws via een post op Instagram, waarop een still uit de film van Wise te zien is die naast Pratt staat. Aan de foto te zien, lijken de twee een soort dreiging af te weren, aangezien Pratt te zien is met een mes in de ene hand terwijl Wise een taser in haar hand draagt.

Wise brak uit tijdens haar hoofdrol in Netflix’s Ze moet het hebben serie, die was gebaseerd op de legendarische Spike Lee-film. Onlangs speelde ze ook in Netflix’s Hoe harder ze vallen.

Jurassic World: Dominion zal geleid worden door Jurassic World met Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy Daniella Pineda, Justice Smith en BD Wong. Het zal ook de langverwachte terugkeer van het origineel zien Jurassic Park met Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum en Campbell Scott. De derde aflevering introduceert ook nieuwe personages, gespeeld door Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Dichen Lachman, Scott Haze en Isabella Sermon.

GERELATEERD: Jurassic World Dominion Prologue neemt fans 65 miljoen jaar terug

De film is wederom geregisseerd door Colin Trevorrow op basis van een scenario dat hij samen met Emily Carmichael schreef, gebaseerd op een verhaal van de eerste twee Jurassic World filmschrijvers Derek Conolly en Trevorrow. Uitvoerende producenten zijn Trevorrow, Steven Spielberg en Alexandra Derbyshire

Jurassic World: Dominion is momenteel ingesteld om in de bioscoop te debuteren op 10 juni 2022.By admin