Tue. May 17th, 2022


Wanneer we Steven Grant van Oscar Isaac voor het eerst zien in de nieuwe trailer voor Maan Ridder, hij speelt met een Rubik’s Cube. Waarom is dat belangrijk? Welnu, een Rubik’s Cube heeft veel verschillende gezichten – net zoals het personage van Isaac ten minste drie personages heeft die we kennen (Steven Grant, Marc Spector en Moon Knight). Bovendien is de Rubik’s Cube helemaal door elkaar gegooid en door elkaar gegooid – net zoals Isaac’s herinneringen op dezelfde manier door elkaar worden gegooid als de show begint.

Dat is slechts een van de echt coole paaseieren, Marvel-referenties en verborgen details die je misschien hebt gemist in de nieuwe trailer voor Marvel’s Maan Ridder. In onderstaande video breken we nog tientallen coole details uit de trailer af, zoals de betekenis van de tikkende klok op de soundtrack, het interessante gebruik van spiegels en reflecties in de trailer, en de vele verwijzingen naar Maan Ridder strips in wat we op het scherm zien. Bekijken:

Als je die video leuk vond over alle paaseieren in de eerste trailer voor Maan Ridder, bekijk hieronder meer van onze video’s, inclusief onze vergelijking van de Waaghals film met de Waaghals Tv-programma, waarom? Dokter Vreemd is het meest ondergewaardeerde meesterwerk van Marvel, en alle paaseieren in de Doctor Strange in het multiversum van waanzin aanhangwagen. Bovendien is er nog veel meer op het YouTube-kanaal van ScreenCrush. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Maan Ridder gaat op 30 maart in première op Disney+.

Meld je hier aan voor Disney+.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin