Mon. May 16th, 2022


Op deze week Vredestichter, maakt John Cena een verwijzing naar ‘Matter-Eater Lad’. Het klinkt als een soort gestoorde James Gunn-grap over domme namen van superhelden, maar er is echt een Matter-Eater Lad in DC Comics. Hij is lid van het Legioen van Superhelden en zijn kracht is (wacht erop) dat hij alles kan eten.

Dat is slechts een van de grappigere paaseieren, geheimen en DC-referenties in de nieuwste aflevering van Vredestichter. In onze nieuwste Vredestichter video, we breken ze allemaal af, inclusief de betekenis van de omgekeerde vlag van Peacemaker’s vader, de verwijzing naar Superman en een van zijn krachten, en het stripachtige, nauwkeurige White Dragon-kostuum dat we in het laboratorium van Peacemaker’s vader zien, en wat dat lab (en zijn quantum ontvouwende opslagruimte die leidt tot een dimensionale knobbel) heeft te maken met DC Comics – en hoe het die Matter-Eater Lad-referentie uit dezelfde aflevering zou kunnen verklaren. Bekijk het hieronder:

Als je het leuk vond dat de video kapot ging Vredestichter Aflevering 4, bekijk hieronder meer van onze video’s, inclusief alle paaseieren in Vredestichter Aflevering 3, de enige scène die alle verschillen definieert tussen Zelfmoordploeg en De Suicide Squad, en onze vergelijking van Bewakers van het Universum en Zelfmoordploeg. Bovendien is er nog veel meer op het YouTube-kanaal van ScreenCrush. Zorg ervoor dat je je abonneert om al onze toekomstige afleveringen te zien. Nieuwe afleveringen van Vredestichter wekelijks in première op HBO.

De slechtste superheldenfilms ooit gemaakt

We houden van superheldenfilms hier bij ScreenCrush, maar het genre is niet zonder flops. Hier rangschikken we het slechtste van het slechtste.By admin